VP-pakketten

Tarieven

 

Ik kan je op verschillende manieren ondersteunen. Met een vast aantal uren per maand of een los project. Voor iedere ondernemer is het kiezen van een pakket maatwerk, daarom maak ik altijd eerst een afspraak voor een gratis verhelderend gesprek. Een gesprek waarin je helderheid krijgt over waar jij nu precies het beste mee geholpen bent.

Danielle Davelaar

Er is meer mogelijk

Project

Heb je een los project dat je uit wilt besteden? Zoals bijvoorbeeld een online tool compleet ingericht en geïmplementeerd, of het bouwen van een funnel, het optimaliseren van je systemen. Dit zijn voorbeelden, er is nog veel meer mogelijk. Stuur mij je vraag en we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Ook voor een project plannen we eerst een (online) afspraak in om helder te krijgen wat jouw wensen hierin zijn. Wat is dan de investering voor een project? Dit is vooraf niet te zeggen. Zodra het voor mij helder is wat jij wilt, ga ik inventariseren wat en hoeveel tijd hiervoor nodig is. Ik stuur jou een vrijblijvende offerte, zodra jij je akkoord geeft, ga ik voor je aan de slag.

FAQ

Frequently Asked Questions

Is dit voor onbepaalde tijd? Of hoe lang duurt de samenwerking?

De intentie is een langdurige samenwerking. Alleen dan kun je het verschil maken als je echt wilt groeien met je bedrijf. Maar je zit nergens aan vast, met een maandpakket hebben we een wederzijdse opzegtermijn van een maand. Tenzij we vooraf een bepaalde tijd afspreken.

Schrijf je ook teksten?

Het redigeren of een tekst aanpassen kan ik zeker voor je uithanden nemen. Alleen een tekstschrijver ben ik niet. Wel heb ik tekstschrijvers binnen mijn netwerk. Dus wil je dit graag uitbesteden, dan kan ik dit wel voor je verzorgen.

Komt er een overeenkomst?

Zeker. Ik werk alleen maar met een overeenkomst. Hierdoor weten we allebei vooraf wat we van elkaar kunnen verwachten. De overeenkomsten waar ik mee werk zijn door een juriste opgesteld en voldoen dan ook aan de gestelde voorwaarden voor een goede samenwerking. Ik werk met een overeenkomst van opdracht en met een verwerkersovereenkomst. Met de verwerkersovereenkomst heb jij ook meteen dit deel van je AVG goed geregeld.

Bouw je ook websites?

Ik ben geen website bouwer, maar ik kan het wel. Deze website heb ik ook zelf gebouwd. Het beheren van jouw website, het aanpassen of iets toevoegen is geen probleem.

Kan ik pakketten wisselen?

Dat is zeker mogelijk. Soms heb je in een maand veel meer werk, bijvoorbeeld bij een lancering of een evenement. Of juist andersom, dat je een maand minder werk hebt. In overleg bekijken we welk pakket er het beste bij je past op dat moment. Dit kan een tijdelijke switch zijn, maar ook voor de langere termijn.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent hoop ik dat je zo snel mogelijk aan de bel trekt. Verwachtingsmanagement is best lastig, zeker omdat we online werken. Ik probeer zo goed mogelijk een beeld te krijgen van jouw verwachtingen en vraag je daar ook naar. Spreek uit wat je van mij verwacht, zodat ik er rekening mee kan houden. Mocht je dan uiteindelijk nog niet tevreden zijn, dan bespreken we dit en zoeken we naar een passende oplossing.

Hoe zit het met klantgegevens en inloggegevens?

Ik heb een geheimhoudingsplicht voor wat betreft jouw inlog- en klantgegevens. Uiteraard zijn deze gevoelige gegevens veilig bij mij, hier heb ik de nodige maatregelen voor genomen. Dit staat onder andere beschreven in de overeenkomst van opdracht en de verwerkersovereenkomst.

Wat als jij ziek bent?

Gelukkig ben ik nooit ziek en moet ik ook wel echt heel ziek zijn, wil ik mijn werk niet kunnen uitvoeren. Mocht het voorkomen dat ik echt niet kan werken dan neem ik contact met je op en bespreken we wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld dat ik de werkzaamheden weer oppak zodra ik beter ben. Ben ik langdurig ziek of zijn het werkzaamheden die niet kunnen wachten dan kan ik, in overleg met jou, een collega VA vragen mijn werkzaamheden tijdelijk over te nemen.

Adres

Frida Katz-erf 58

Dordrecht

Certificaten Danielle

Telefoon

0031 6 55 77 25 61

Algemene gegevens

BTW nummer: NL002117138B26
KvK: 73655376

Privacy & Cookie Statement

Algemene Voorwaarden

Danielle Davelaar

Foto’s: Prisca Visser

Chat openen
Hoi 👋
Waarmee kan ik je helpen?