Over mij

Hi, Ik ben Daniëlle

 

Ik haal bij jou ballast weg, zodat jij je zonder zorgen kunt richten op jouw klanten. Zodat je je podium kunt pakken, online én offline. Zodat je vol vertrouwen en enthousiasme verder kunt werken aan de dromen die jij wil realiseren. Zodat jij kunt focussen op de groei van je bedrijf.

01. Strategie

Ik hou van strategie. Zorgen dat jij je dromen kunt waarmaken.
Doelen kunt realiseren. Daar word ik blij van.

02. Koken

Mijn passie. Alle keukens van de wereld. Alleen niets wat uit de zee komt.
En af en toe van woede. Dat heb je soms met pubers in huis ????

03. Cabrio

Ja, ik rij cabrio. Daar geniet ik van, privé en zakelijk. Want in die cabrio kom ik natuurlijk ook naar jou. In de winter wel met het dak dicht trouwens.

04. Plannen

Ik hou van lijstjes, heb ze overal voor. En maak ze ook graag voor jou. Niets zo fijn als de zaken helder hebben en weten wanneer je wat moet doen.

05. Analyseren

Jouw knelpunten in kaart brengen en je groeikansen spotten. Dat is wat analyseren betekent voor mij. Pas dan kun je een goede strategie bepalen, toch?

06. Kleding

Hier startte mijn carrière. MTS Mode en kleding – van ontwerpen tot het maken. Ik hou ervan goed voor de dag te komen. En ook hier geef ik, als je wil, advies.

Creativiteit

Groot durven denken

Mijn moeder zei altijd al dat mijn vader en ik steeds creatieve oplossingen konden vinden als er een probleem was. Kon het niet rechtsom, dan zorgden wij dat het wel linksom kon. Dat is gewoon hoe ik denk. In werk én privé. Die creativiteit uitte zich in eerste instantie in het ontwerpen en maken van kleiding. En nog steeds volg ik graag de ontwikkelingen in de mode-industrie. Toch liep mijn hart vooral warm voor het ondersteunen van ondernemers die groot durven denken. Voor hen wilde ik die schakel zijn die het verschil voor ze kan betekenen. Daar stop ik alle creativiteit in die ik heb.

Zoals Oprah zegt: “surround yourself with only people who lift you higher.” Jou higher liften, doe ik graag.

Danielle staat met zelfvertrouwen

Vraag gratis aan:

Brochure High End Relatiegeschenken

Ik weet hoe belangrijk je klanten voor je zijn. Die leg je dan ook natuurlijk graag in de watten. En dat doe je niet met een standaard bedrukte pen, maar wel met echte originele mooie geschenken.

High End Relatiegeschenken

Brochur relatiegeschenken

Speciaal hiervoor heb ik een hele fijne relatiegeschenken brochure gemaakt die je hier gratis kunt aanvragen. Vol met tips, prijzen én adressen. Klik op de button hiernaast om deze aan te vragen.

Start hier

Gratis verhelderend gesprek

Danielle aan de telefoon

Waarmee ben jij het snelst geholpen?

Ik werk volgens een eigen werkwijze, die altijd start met een gratis verhelderend gesprek. In dit gesprek bespreken we je knelpunten en (groei)doelstellingen, zodat ik direct ontdek waarmee jij het snelst geholpen bent.
Meer over de werkwijze lees je bij werkwijze. Of vraag meteen een gesprek aan.

“What I know for sure is that what you give, comes back to you”

Oprah Winfrey

Adres

Frida Katz-erf 58

Dordrecht

Certificaten Danielle

Telefoon

0031 6 55 77 25 61

Algemene gegevens

BTW nummer: NL002117138B26
KvK: 73655376

Privacy & Cookie Statement

Algemene Voorwaarden

Danielle Davelaar

Foto’s: Prisca Visser

Chat openen
Hoi 👋
Waarmee kan ik je helpen?