De laatste tijd spreek ik, in mijn blogs en mijn posts op de social media kanalen, veel over een high end klantbeleving en high end ondernemers. Maar wie zijn mijn inspiratiebronnen? In dit blog lees je welke high end ondernemers ik het meest inspirerend vindt.

 

1. Meriam Slijkerman

Meriam Slijkerman is High End Business & Sales Coach. Ze is auteur van het boek ‘De kunst van high end ondernemen’. Het boek is praktisch en haar verhaal heel toegankelijk. Meriam is tot the point en zit bomvol ideeën. Ze leert je het maximale uit jezelf te halen. Daarom ga ik het komende jaar met Meriam samenwerken.

“Wanneer het qua organisatie goed in elkaar zit, jouw programma waarde heeft én de beleving hierbij klopt, zien klanten jou als expert op high end niveau.” – Meriam Slijkerman

 

2. Zarayda Groenhart 

Zarayda Groenhart is bekend geworden door haar werk bij MTV en later als programmamaakster en presentatrice bij BNN. TV was toch niet haar passie en nu runt zij haar eigen bedrijf Endigo Media, waar onder andere de Videobusinessschool onder valt. Met haar online programma leert ze ondernemers zichzelf zichtbaar te maken en hun verhaal te vertellen met behulp van video’s. Als Videobusinessschooler ben je altijd welkom in haar Q&A sessies, denkt ze graag met je mee én houdt ze je een spiegel voor, zodat jij die volgende stap gaat zetten.

“Zichtbaar worden vanuit je grootsheid.” – Zarayda Groenhart

 

3. Simone Levie

Simone Levie is spreker, schrijver, visionair en ondernemer. Ze is de bedenker van MPOP Business School, Transformatieschool, Dreamleader Academy en nog veel meer online programma’s. Ze is ook de auteur van de bestseller ‘Start Before You’re Ready. Zij helpt ondernemers te ondernemen vanuit het hart, vanuit hun intuïtie en door te doen.

“Leiderschap nemen, keuzes maken en scherp zijn in wat je doet en te brengen hebt.” Simone Levie

 

4. Annemarie van Gaal 

Annemarie is ondernemer, investeerder, auteur en een televisiepersoonlijkheid. We kennen Annemarie van televisieprogramma’s als: Dragons Den, Een Dubbeltje Op Zijn Kant en Crisis in de Tent. Ze wordt ook regelmatig als tafelgast gevraagd bij verschillende talkshows. In de jaren 80 en 90 was Annemarie een succesvolle zakenvrouw in Rusland. Met haar mediabedrijf Independent Media groeide ze uit tot één van de grootste onafhankelijke uitgeverijen van Rusland. Terug in Nederland, in 2000, is ze diverse bedrijven gestart in onder andere de media, retail- en vastgoedsector en daarnaast investeerde ze in een aantal bedrijven in binnen- en buitenland. Ze is auteur van onder andere de boeken ‘Ambitie’ en ‘Winst’. Annemarie geeft nu adviezen bij bedrijven en geeft lezingen om haar kennis en inzichten te delen met anderen.

“Champions aren’t made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them – a desire, a dream, a vision.”Officieel een quote van Mohammed Ali, maar een favoriete citaat van Annemarie van Gaal.

 

5. Eelco de Boer

Eelco de Boer is zijn carrière begonnen als internetmarketeer en heeft tienduizenden producten verkocht via sites als Marktplaats en eBay. Hij is jarenlang “eBay Powerseller” geweest. Hij heeft hier zelfs een boek over geschreven: “eBay Powersellers”, het tweede e-book dat in Nederland verkocht werd. Door dit e-book kwam hij erachter dat er geen geschikte online betaalsystemen waren en zo heeft hij het bedrijf PayPro opgericht. Hij heeft diverse digitale producten zoals e-books en online trainingsprogramma’s. Hij is een veelgevraagd spreker en geeft hij ook regelmatig seminars waarin hij onthult hoe ook jij van je “Business je Blessing’ kunt maken, kunt “Leven van Internet” en daardoor een “Leven vol Leven” voor jezelf kunt creëren. Eelco is ook de auteur van de bestseller “Winst.nl – Succesvol dankzij het internet”.

“If you want to have an epic life,  you have to make epic shit a priority and everything else second.” – Eelco de Boer

 

6. Suzanne van Schaik

Suzanne van Schaik is businesscoach voor gevestigde coaches en consultants. Haar visie: op een zo simpel mogelijke manier naar € 1.000.000,- omzet per jaar groeien door je high end te positioneren. Suzanne is haarscherp en weet de juiste prikkelende vragen te stellen als businesscoach. Ze deelt heel veel van haar ideeën en inzichten dagelijks op social media en publiceert wekelijks een nieuwe podcast.

“Je kunt 100.000 klanten krijgen die je 1 euro betalen. Of je kunt 1 klant krijgen die je € 100.000,- betaalt.” – Suzanne van Schaik

 

7. Dominique Dolman

Dominique Dolman is ook businesscoach, maar niet zomaar een businesscoach. Mij inspireert zij voornamelijk door haar ludieke aanpak, lekker over the Top. Zij staat voor high-level resultaten, maar niet voor dé one size fits all high-level strategie. Je hoeft van haar geen uitgekauwd stappenplan te verwachten. En je hoeft het zeker niet te doen zoals het hoort.

“Je kunt wel high end prijzen vragen, maar dat maakt van jouw business nog geen high end business met high end resultaten voor jou en voor je klant.”– Dominique Dolman

 

Er zijn uiteraard nog veel meer high end ondernemers, maar dit zijn de 7 die mij op verschillende vlakken inspireren. Ieder op zijn eigen manier; de combinatie hiervan is goud.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om een high end klantbeleving neer te zetten? Vraag een gratis en vrijblijvend verhelderend gesprek met mij aan: info@danielledavelaar.nl.

 

Interessante blogs:

Chat openen
Hoi 👋
Waarmee kan ik je helpen?